+36 26 525 151

Munkatársaink

Tóvizi Attila

Ügyvezető

12 éve foglakozom szünetmentes áramellátással, szünetmentes berendezések értékesítésével, jelenlegi kollégáimmal a kezdetek óta együtt dolgozom. Ügyvezetőként fontosnak tartom, hogy cégünk teljes szolgáltatási portfóliója a minőségre és a vásárlói elégedettségre épül: mind a Newave SA magyarországi partnereként forgalmazott svájci minőségű UPS-ek, mind a tervezéssel, villamos kivételezéssel és elosztógyártással foglalkozó kollégáim magas szintű szakmai kompetenciája garancia erre.

Molnár Csaba

Műszaki vezető

Molnár Csaba vagyok, 35 éves, feleségemmel és két gyermekemmel Piliscsabán élek.

2001-ben a Miskolci Egyetem Villamosmérnöki karán szereztem diplomát, folyamatirányítás- és automatizálás szakon. 2000-től foglalkozom 0,4kV-os kapcsoló berendezések gyártásával, elektromos kivitelezési munkák bonyolításával. Jelenlegi kollégáimmal 2001-től dolgozunk együtt. Vallom, hogy egy munka akkor készül el, ha a megrendelő elégedetten távozik a műszaki átadásról.

Nagy István

Szervizvezető

A villamos iparban 1994-ben kezdtem pályafutásomat villamosmérnökként. Tervező gyakorlattal 1994-től, felelős műszaki vezető gyakorlattal 1997-től rendelkezem. Szünetmentes áramellátással is ettől az időponttól foglalkozom. Irányításommal megvalósult szünetmentes áramellátással kapcsolatos projektek, illetve telepített berendezések száma meghaladja az ezres nagyságrendet. Cégünk munkájában a fő feladatom a szünetmentes berendezések szerviz tevékenységének irányítása, szervizben dolgozó munkatársak munkájának irányítása. Legfőbb célkitűzésünk a megrendelők által jelzett problémák szerződésben rögzített határidőn belüli elhárítása, folyamatos rendelkezésre állás biztosítása.

  • Mnt Systems Hirdetesek

Kapcsolat

+36 26 525 151

office@mntsys.com

2013 Pomáz, Táncsics Mihály u. 48.